Veckobrev, info från Elin och mellofest.

Då var skolveckan slut igen. Bra kämpat av alla som spelade schack i tisdags. Trots att vi inte gick vidare så var det väldigt trevlig dag. Alla uppförde sig superbra och det var väldigt roligt.

Glöm inte läxa i svenska till måndag. Allt finns på showbie.

Info från Elin angående engelskan kommer här:

Hej!

På grund av att Maria S som undervisar i engelska i år 4 är sjukskriven under en längre tid har det varit flera olika vikarier inne i klassen senaste tiden. Jag förstår att det inte är en optimal situation för eleverna men jag vill förmedla att vi jobbar för fullt med att hitta en vikarie som kan stanna under en längre tid.

Det finns annons ute, men tyvärr har vi inte fått någon som är intresserad ännu. Vi fortsätter att annonsera och söka runt bland andra skolor för att hitta en lärare så fort som möjligt.

Vi ber om ursäkt för att detta skapar oroligheter i klassen, men som jag tidigare nämnt jobbar vi för fullt med att hitta en bra och långsiktig lösning.

Jag kommer ha en dialog med lärarna i klassen och tillsammans med vår specialpedagog ska vi hjälpas åt att se till att det finns adekvat material och en fungerande planering för kommande engelskalektioner.

Elin Johansson

Rektor Bläshammar skola

Vi avslutade veckan men mellofest, snacks och dans.









År 4´s vinnare blev Arvingarna med I do. Får se hur det blir för resten av landet.

Trevlig helg=)



Kommentarer

Populära inlägg i den här bloggen

Vägavstängning i Tångaberg från och med 15/5

Vecka 7

Snart dags för skolstart!