Meddelande från arbetslag 3-5.


Meddelande om information till hemmen vid händelser i skolan

Skolan är en verksamhet där många personer – vuxna såväl som barn – är tillsammans och ska komma överens dagligen. Det är naturligt att det ibland blir friktion och konflikt mellan individer och vi som jobbar i skolan gör vårt bästa för att reda i saker och låta alla komma till tals.

Det är inte alltid som vi får fram helt sanna bilder av något som inträffat, även om vi har det som ambition. Ibland inträffar saker i slutet av en dag eller när vi inte har någon möjlighet att hinna prata med alla inblandade samma dag, vilket kan medföra att alla inblandade kanske inte alltid får samma information samtidigt. VI försöker få fram en så objektiv bild som möjligt och vi mejlar eller ringer hem först när vi hunnit prata med den informationen berör.

Vi önskar att ni ska se information om händelser i skolan både som just information, och som underlag för fortsatta samtal hemma, och inte som absoluta sanningar i alla lägen. Vi förmedlar det vi får fram och när versioner och uppfattningar går isär informerar vi om det, så att ni kan prata vidare hemma i lugn och ro.

Kommentarer

Populära inlägg i den här bloggen

Vägavstängning i Tångaberg från och med 15/5

Vecka 7

Snart dags för skolstart!