från Bläshammar skolas Föräldraförening




Till alla föräldrar i Bläshammar Skola
Bläshammar skolas föräldraförening har funnits i många år. Föreningen har under åren bidragit till att göra våra barns skola till en bättre plats. Föreningens medlemmar, vi föräldrar, har genom att bidra med en årlig peng kunnat köpa in rastleksaker, rusta upp skolans hinderbanor, anordnat fixardagar och de senaste två åren genomfört Bläshammardagen tillsammans med skolans personal. Föreningen har också kunnat bidra till roliga aktiviteter för olika klasser, helt enkelt kan vi ge lite guldkant på skoltillvaron.
Nu är det dessvärre så att engagemanget från oss föräldrar minskar stadigt, inte i form av bidragsgivare utan i form av engagemang i styrelsen. Förra året lyckades vi rekrytera två nya styrelseledamöter men arbetade ändå med en person kort i styrelsen. I år har valberedningen inte lyckats värva en enda ny ledamot. Det har föranlett att vi på förra veckans årsstämma röstade för en nedläggning av föreningen. Enligt stadgarna krävs ytterligare ett möte för att kunna verkställa.
Därför kommer här en vädjan till dig, kom och var med!
Det är inget tungt uppdrag, vi träffas över en fika en gång var 6:e vecka och ofta är då rektor med och berättar för oss om vad som är på gång på skolan. Vi handlar och planerar mathanteringen på Bläshammardagen. Det är roligt och stimulerande att komma närmre våra barns skolvardag och vi får dessutom förmånen att lära känna varandra bättre. Nya kontakter, större nätverk och det ger trygghet åt våra barn.
Om du har lust att engagera dig och var med så hör av dig till oss snarast.
Maila: ulrika.enander@gmail.com

Kommentarer

Populära inlägg i den här bloggen

Vägavstängning i Tångaberg från och med 15/5

Vecka 7

Snart dags för skolstart!