Information från rektor.


Hej!

Vi har under de senaste två veckorna arbetat med förändring av verksamhetens schema p.g.a. personalförändringar och utifrån gemensamma tankar från personalen om att förbättra den pedagogiska verksamheten och främja lärandet för våra elever. Vi vill att verksamheten ska fungera effektivt och att så många så möjlig ska vara nöjda med upplägget.

Förändringen innebär förändring av start och sluttider för F-2 samt för åk 3.
F-2 kommer att ha skoldagar mellan 08:30-13:30 alla dagar utom tisdag som fortsättningsvis kommer att starta 08:30 och sluta 14:00. Skolskjutsen kommer fortfarande att gå 14:10, vilket innebär att alla bussbarn kommer att tas om hand av fritidspersonalen till kl. 14:00. Lärarna tar sedan ansvar för bussvaktandet. Vi har flyttat upp halvklasserna till förmiddagarna, vilket fortfarande främjar inlärningen i och med mindre klasser.

Åk 3 kommer att ha skoldagar mellan 08:30- 14:00 alla dagar.

Åk 4-5 kommer att ha samma sluttider som i dagsläget.

Innehållet i skoldagarna kommer att se lite annorlunda ut för samtliga, anpassat efter personalens förutsättningar och timplanen. Alla scheman kommer att publiceras via schemafliken på hemsidan så snart dem är upplagda och klara.

Vi kommer att köra igång med det nya schemat redan nästa vecka (v.40). Vi är medvetna om att detta är en plötslig förändring, men till det bättre kan vi försäkra. Vi beklagar att vi inte informerat er om denna förändring i ett tidigare skede, men vi ville försäkra oss om att det gick att förverkliga vår vision innan vi gick ut med information kring den.

På torsdag kommer föräldraföreningen att ha årsmöte och jag kommer att vara på plats. Besvarar gärna ev. frågor kring schemaförändringen vid detta tillfälle.

Hoppas ni har överseende med detta och att ni kommer att bli lika nöjda som vi! Vi strävar alla efter era barns bästa!

Med vänliga hälsningar

Elin Johansson, rektor Bläshammar skola


Kommentarer

Populära inlägg i den här bloggen

Vägavstängning i Tångaberg från och med 15/5

Vecka 7

Snart dags för skolstart!